Δωρεά εξεταστικό κρεβάτι στο Νοσοκομείο Νίκαιας

εξεταστικό κρεβάτι ασθενών

Δωρεά εξεταστικό κρεβάτι στο Νοσοκομείο Νίκαιας

Δωρεά εξεταστικό κρεβάτι στο Νοσοκομείο Νίκαιας .

Εξεταστική κλίνη την οποία προσφέρουμε στο Γενικό νοσοκομείο Νίκαιας “Άγιος Παντελεήμων”. Το εξεταστικό κρεβάτι παραδόθηκε τον Μάρτιο του 2023 στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου Νίκαιας “Άγιος Παντελεήμων”. Το εξεταστικό κρεβάτι που κάνει δωρεά στο νοσοκομείο η επιχείρηση μας είναι με ρυθμιζόμενο προσκέφαλο . Η εξεταστική κλίνη είναι με λευκή δερματίνη και στο κάτω μέρος έχει υποδοχή για εξεταστικό σεντόνι.

Ο σχεδιασμός των δράσεων μας.

Τόσο το ηχοκαρδιογραφικό κρεβάτι όσο και το κρεβάτι ασθενών,που δωρίζουμε , εντάσσεται στον σχεδιασμό  της επιχείρησης μας www.iatrika.net,για την ενίσχυση του εθνικού συστήματος υγείας. Ένα σύστημα υγείας  που τα τελευταία χρόνια – λόγω και της πανδημίας του covid 19 – έχει δεχθεί μεγάλη πίεση. Ο χειμώνας που διανύουμε είναι ακόμα ένας δύσκολος χειμώνας καθώς εκτός από την covid , η εμφάνιση και άλλων ιώσεων όπως η Η1Ν1  έχουν διαμορφώσει μια πολύ δύσκολη κατάσταση για όλα τα νοσοκομεία. Οι επαγγελματίες της υγείας  πρέπει να ανταποκριθούν σε πολύ δύσκολες και πιεστικές καταστάσεις και οι ασθενείς να δείξουν ακόμα περισσότερη υπομονή. Έτσι θεωρούμε ότι η παρέμβαση μας θα βοηθήσει προς την επίλυση αυτών των προβλημάτων στο μέτρο του δυνατού.

Η πανδημία του covid 19 μας έδειξε πόσο σημαντικό ρόλο έχει τόσο η προσωπική υγιεινή όσο και ο σωστός καθαρισμός και αερισμός των χώρων (δείτε οδηγίες Ε.Ο.Δ.Υ) . Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.iatrika.net μπορείτε να δείτε

1.Προϊόντα ατομικής προστασίας

2.Απολυμαντικά – Αποστείρωση

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *