Δώρα για γιατρούς

Δώρα για γιατρούς

Δώρα για γιατρούς.

Θέλετε να κάνετε ένα δώρο σε κάποιο γιατρό για να τον ευχαριστήσετε ;

Θέλετε να προσφέρετε ένα χρήσιμο δώρο σε κάποιον φίλο που ανοίγει το ιατρείο του;

Θέλετε διακοσμητικά που θα στολίσουν τους χώρους σε ένα ιατρείο;

Θέλετε να κάνετε ένα επαγγελματικό δώρο σε κάποιον επαγγελματία της υγείας;

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.iatrika.net θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από δώρα για γιατρούς,στις παρακάτω κατηγορίες.

1.Εξοπλισμός Ιατρείου

Πατώντας στο Εξοπλισμός Ιατρείου θα μεταφερθείτε στη σελίδα μας που περιέχει μια μεγάλη ποικιλία από ιατρικά εργαλεία,πιεσόμετρα,ακουστικά litmann ,στηθοσκόπια,οπτότυπα,πίνακες οπτομετρίας,διαφανοσκόπια,ιατρικές μπλούζες,ιατρικές ποδιές,και όποιον άλλο εξοπλισμό μπορεί να θελήσει ένας ιατρός.

2.Διακοσμητικά δώρα για ιατρείο

Πατώντας πάνω στο Διακοσμητικά δώρα για ιατρείο θα μεταφερθείτε στη σελίδα μας που δείχνει διάφορα διακοσμητικά είδη που μπορούν να κοσμήσουν την αίθουσα αναμονής,το γραφείο ή το εξεταστήριο ενός ιατρείου.

3.Πακέτο δώρου με αναλώσιμα υλικά.

Φοβάστε πως αυτό που θα επιλέξετε για  δώρο ,ενδεχομένως να το έχει ήδη;Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να του/της κάνετε δώρο ένα πακέτο από τα υλικά που χρησιμοποιεί στο ιατρείο της/του.Ένα χρήσιμο δώρα που σίγουρα οι ιατροί θα εκτιμήσουν & θα χρησιμοποιήσουν.Πώς θα γίνει αυτό;

Επικοινωνήσετε μαζί μας στο iatrikashop@gmail.com ή τηλεφωνικά στο 6936153099 να μας πείτε ένα ποσό που είστε διατεθειμένοι να δαπανήσετε. Εμείς ανάλογα με την ειδικότητα του γιατρού -ή κατόπιν συνεννοήσεως μαζί του,αν το επιθυμείτε-θα φτιάξουμε ένα πακέτο με υλικά που χρησιμοποιεί στο ιατρείο του.Έτσι ο/η αγαπημένος/η σας γιατρός θα λάβει μια κάρτα με την αφιέρωση ή το μήνυμά σας ,και ένα πακέτο με πράγματα χρήσιμα για το ιατρείο του.

Βλέπετε 1–24 από 28 αποτελέσματα