Απολυμαντικά-Αποστείρωση

Απολυμαντικά-Αποστείρωση.
Όλα τα είδη αποστείρωσης.Θήκες αποστείρωσης ατμού.Ταινίες και ρολά αποστείρωσης διαφόρων διαστάσεων.Απολυμαντικά σώματος και αντισηπτικά.Απολυμαντικά-Αποστείρωση για επιφάνειες και εργαλεία.

Αναλώσιμα ιατρικά είδη ιατρείων , νοσοκομείων ,κλινικών,κέντρων αισθητικής . Εδώ μπορείτε να βρείτε όλα τα αναλώσιμα ιατρικά είδη .Ποιοτικά προϊόντα για την καθαριότητα και αποστείρωση του ιατρείου σας . Προϊόντα για την αποστείρωση χειρουργικών εργαλείων και εργαλείων μανικιούρ πεντικιούρ.

Δείτε περισσότερα

Με ένα τηλέφωνο στο 2105734292

σας  περιμένει μια ποικιλία από διαγνωστικά και είδη για εξοπλισμό ιατρείου .Μπορείτε να αναζητήσετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν γράφοντας το είδος που θέλετε στο πεδίο της αναζήτησης. Σας δίνεται επίσης η δυνατότητα να επιλέξετε ανάλογα με την ειδικότητά σας.

Πηγαίνοντας στην κατηγορία, είδη ανά ειδικότητα  μπορείτε να δείτε τις προτάσεις μας σε προϊόντα ανάλογα με την ειδικότητά σας. Έτσι η περιήγησή σας μπορεί να γίνει πιο εστιασμένη. Σε κάθε περίπτωση είμαστε στη διάθεσή σας στο τηλέφωνο 2105734292 .Τα αναλώσιμα ιατρικά είδη που παρέχουμε είναι ποιοτικά και πιστοποιημένα. Στόχος μας είναι να γίνουμε ο συνεργάτης του ιατρείου σας

Βλέπετε 1–24 από 59 αποτελέσματα