Η εταιρία μας

H εταιρία μας εδρεύει στο Περιστέρι και δραστηριοποιείται στο χώρο των ιατρικών ειδών.
Στόχος μας είναι η κάλυψη των αναγκών των πελατών μας , σε αναλώσιμο υγειονομικό υλικό καθώς και σε παντός είδους ιατρικό εξοπλισμό.
Η πολυετής εμπειρία μας ,μας δίνει την δυνατότητα να έχουμε διαμορφώσει μια μεγάλη γκάμα επώνυμων ιατρικών προϊόντων, δίνοντας οικονομικές λύσεις σε κάθε επαγγελματία του χώρου.
Εκτός όμως από τα ιατρικά είδη μεγάλων οίκων του εξωτερικού , παρέχουμε και είδη ελληνικής κατασκευής όπως εξεταστικά ιατρικά ρολά, χαρτοβάμβακα κ.α. Προμηθεύουμε γυναικολογικά ιατρεία με όλο το γυναικολογικό υλικό , δερματολογικά ιατρεία , φυσικοθεραπευτήρια ,σχολές νοσηλευτικής με επιδεσμικό υλικό ,σχολές μαιευτικής, κέντρα αισθητικής ,εργαστήρια με μικροβιολογικό και κυτταρολογικό υλικό ,καρδιολογικά ιατρεία ,κ.α.
Γνωρίζοντας ότι οι ανάγκες σε ιατρικό υλικό είναι πάντα άμεσες ,φροντίζουμε οι παραγγελίες μας να εκτελούνται εντός 24 ωρών.
Επειδή για εμάς και η επικοινωνία είναι σημαντική ,μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail : iatrikashop@gmail.com .
Μπορείτε επίσης να μας αφήσετε μήνυμα στο 2105734292 (τηλεφωνητής) με τις απορίες σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, ώστε να έρθουμε εμείς σε επαφή μαζί σας, ή για άμεση επικοινωνία να καλέσετε στο κινητό τηλέφωνο 6936153099.
Ο έμπειρος πωλητής που θα έρθει σε επαφή μαζί σας θα μπορέσει να σας προσφέρει το καταλληλότερο υλικό ιατρείου στις πιο χαμηλές τιμές.

Φιλοδοξούμε να γίνουμε ο πολύτιμος συνεργάτης σας.