ΒΕΛΟΝΕΣ ΜΙΚΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΒΕΛΟΝΕΣ  ΜΙΚΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΒΕΛΟΝΕΣ  ΜΙΚΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ . Μικροθεραπεία είναι η διαδικασία κατά την οποία ο γιατρός εφαρμόζει διαδερμικά ένα πυκνό διάλυμα . Το διάλυμα αυτό ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία των λιποκυττάρων και την ενδογενή λιπόλυση και καταπολεμά την κυτταρίτιδα . Οι βελόνες που χρησιμοποιούνται σε αυτή την διαδικασία ονομάζονται βελόνες μικροθεραπείας . Εκτός από τις βελόνες μικροθεραπείας στην κατηγορία Βελόνες Σύριγγες μπορείτε να δείτε όλες τις βελόνες που διαθέτουμε.

Δείτε περισσότερα

Με ένα τηλέφωνο στο 2105734292

σας  περιμένει μια ποικιλία από διαγνωστικά και είδη για εξοπλισμό ιατρείου .Μπορείτε να αναζητήσετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν γράφοντας το είδος που θέλετε στο πεδίο της αναζήτησης. Σας δίνεται επίσης η δυνατότητα να επιλέξετε ανάλογα με την ειδικότητά σας.

Πηγαίνοντας στην κατηγορία, είδη ανά ειδικότητα  μπορείτε να δείτε τις προτάσεις μας σε προϊόντα ανάλογα με την ειδικότητά σας. Έτσι η περιήγησή σας μπορεί να γίνει πιο εστιασμένη. Σε κάθε περίπτωση είμαστε στη διάθεσή σας στο τηλέφωνο 2105734292 .Τα αναλώσιμα ιατρικά είδη που παρέχουμε είναι ποιοτικά και πιστοποιημένα. Στόχος μας είναι να γίνουμε ο συνεργάτης του ιατρείου σας

Προβολή όλων των 4 αποτελεσμάτων