Βελόνες Ηλεκτρολιπόλυσης

Βελόνες Ηλεκτρολιπόλυσης

Ηλεκτρολιπόλυση ονομάζεται η μέθοδος κατα την οποία γίνεται η διάλυση του λίπους και της κυτταρίτιδας χωρίς χειρουργείο . Με την διοχέτευση χαμηλής έντασης και συχνότητας ρεύματος γίνεται διάλυση του λίπους με ασφαλή και ανώδυνο τρόπο.Για την διαδικασία αυτή χρησιμοποιούνται βελόνες ηλεκτρολιπόλυσης . Η λιποδιάλυση δίνει οριστική λύση στο πρόβλημα όχι μόνο της τοπικής συσσώρευσης λίπους, αλλά και της κυτταρίτιδας.Δεν υπάρχει ο κίνδυνος του σχηματισμού δυσμορφιών και το τοπικό πάχος εξαλείφεται ομοιόμορφα.
Αποστειρωμένες σε συσκευασία blister στην οποία υπάρχουν 12 βελόνες.
Εκτός από τις βελόνες ηλεκτρολιπόλυσης στην κατηγορία Βελόνες Σύριγγες μπορείτε να δείτε όλες τις βελόνες που διαθέτουμε.

 

Δείτε περισσότερα

Με ένα τηλέφωνο στο 2105734292

σας  περιμένει μια ποικιλία από διαγνωστικά και είδη για εξοπλισμό ιατρείου .Μπορείτε να αναζητήσετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν γράφοντας το είδος που θέλετε στο πεδίο της αναζήτησης. Σας δίνεται επίσης η δυνατότητα να επιλέξετε ανάλογα με την ειδικότητά σας.

Πηγαίνοντας στην κατηγορία, είδη ανά ειδικότητα  μπορείτε να δείτε τις προτάσεις μας σε προϊόντα ανάλογα με την ειδικότητά σας. Έτσι η περιήγησή σας μπορεί να γίνει πιο εστιασμένη. Σε κάθε περίπτωση είμαστε στη διάθεσή σας στο τηλέφωνο 2105734292 .Τα αναλώσιμα ιατρικά είδη που παρέχουμε είναι ποιοτικά και πιστοποιημένα. Στόχος μας είναι να γίνουμε ο συνεργάτης του ιατρείου σας

Προβολή όλων των 6 αποτελεσμάτων